Arxiu del mes de abril 2015

Els arbres de la Festa de l’arbre 2015

30-04-2015

Mireu com han quedat de bé els arbres que més de 750 nens i nenes de Figueres varen plantar al parc Bosc ahir dimecres, 29 d’abril, al parc Bosc de Figueres, durant la festa de l’arbre 2015. Són a la zona de dalt, just al costat de la tirolina.

Tot plegat, suposa que el nostre parc Bosc té ara 50 alzines més que duen l’apadrinament de 750 nens i nenes de primària i de bona part de les escoles de Figueres. Això ajuda a fer ciutat i a què de ben petits els nostres fills i filles s’estimin el seu medi ambient més proper.

Que passeu unes bones fires i festes de la Santa Creu.

2

3

1

 

Combinació original a la font Lluminosa

14-04-2015

Durant aquests dies la plaça Ernest Vila (Font lluminosa) es troba envoltada de natura. Si hi aneu, hi veureu cols salvatges combinades amb unes margarides delicades, anomenades Leucanthemum paludosum. Tot plegat, es tracta d’una espectacular combinació primaveral.1

Si teniu un moment, arribeu-vos-hi, perquè aquesta combinació hi serà pocs dies: per fires i festes de la Santa Creu estem preparant nous dissenys.

Pereres en flor al carrer Tapis

02-04-2015

001 Aquests dies les pereres del carrer Tapis estan en flor, i a fe que estan espectaculars. Aquestes pereres són de l’espècie Pyrus calleriana, provinent d’Àsia i altament apreciada per la quantitat de flor que fa durant la primavera, sobretot si l’hivern ha estat prou fred. Aquestes pereres fan peretes d’un centímetre de diàmetre, força llenyoses i sense polpa, però molt apreciades pels ocells.

Aquests dies, les pereres decoren l’avinguda de Tapis tot oferint un espectacle de flor. Afanyeu-vos si les voleu anar a veure, que, com totes les flors, tenen una bellesa efímera…

01