Els arbres de la Festa de l’arbre 2015

Mireu com han quedat de bé els arbres que més de 750 nens i nenes de Figueres varen plantar al parc Bosc ahir dimecres, 29 d’abril, al parc Bosc de Figueres, durant la festa de l’arbre 2015. Són a la zona de dalt, just al costat de la tirolina.

Tot plegat, suposa que el nostre parc Bosc té ara 50 alzines més que duen l’apadrinament de 750 nens i nenes de primària i de bona part de les escoles de Figueres. Això ajuda a fer ciutat i a què de ben petits els nostres fills i filles s’estimin el seu medi ambient més proper.

Que passeu unes bones fires i festes de la Santa Creu.

2

3

1

 

Un comentari a “Els arbres de la Festa de l’arbre 2015”

  1. Nadina ha dit:

    És molt bonic que els nens aprenguin a cuidar les plantes i l’entorn des de ben petits.

Leave a Reply