Arxiu del mes de desembre 2011

Abèlies al carrer Nou

19-12-2011

Durant la primera quinzena de desembre hem substituït els evònims que hi havia als parterres del C/Nou, ja que estaven envellits. Els hem substituït per Abelia floribunda. Mireu-ne algunes imatges:

Abelies carrer Nou

Abelies carrer Nou

Abèlies als parterres del c/Nou

(Primera quinzena de novembre de 2011)

Participació dels nostres seguidors

13-12-2011

A tot l’equip de persones que treballem a Fisersa Ecoserveis, evidentment ens agrada de tenir seguir seguidors al nostre blog. Sabem positivament que n’hi ha molts, i agraïm la col·laboració i comentaris d’alguns d’ells. La senyora Carme Mínguez, per exemple, fa sovint comentaris que ens són de molt interès, atès que ella és una observadora crítica i constructiva.

Avui voldríem compartir amb vosaltres dues de les últimes aportacions que s’han fet al nostre blog: en primer lloc, la d’un seguidor anomenat Mirabilis; i, després, la intervenció de la farmacèutica i experta en botànica Montserrat Parada:

1)  Mirabilis (relacionat amb l’entrada:  “Nous parterres a la plaça Ernest Vila”, 29-XI-2011)”.

Em sembla molt bé que les gazànies es reciclin. Si us servei d’inspiració, feu una ullada a http://youtu.be/DUhcXZmd4aM

2 ) Montserrat Parada (relacionat amb l’entrada: “L’efecte de les pluges: les flors de la plaça Ernest Vila”, 23-XI-2011).

Us passo un link (que podreu utilitzar si seguiu plantant espècies mediterrànies) amb dades que poden ser d’interès per a tothom.
Una abraçada
Montse
http://herbarivirtual.uib.es/cat-ub/especie/4321.html
Gràcies, doncs, a tots els seguidors i seguidores del nostre blog.

Parterres a l’avinguda Vilallonga

05-12-2011

Aquest mes de desembre no comencem pròpiament amb una notícia, sinó observant els dos tipus de parterres que hi ha a l’entrada de l’avinguda Vilallonga, que ha estat inaugurada durant aquest any 2011. Així, arribant des de Roses, a l’alçada del nou centre de Formació Integrat (l’Escola Oficial d’Idiomes), en alguns d’aquests parterres hi ha Abelia grandiflora, mentre que als altres Viburnum tinus.

Parterres entrada avinguda Vilallonga

Parterres entrada avinguda Vilallonga