Arxiu del mes de abril 2014

Festa de l’arbre 2014, fotografies

29-04-2014

Avui dimarts, 29 d’abril, en plenes fires i festes de la Santa Creu, s’ha celebrat la festa de l’arbre 2014. Hi han participat els alumnes de 4t de primària de les escoles de Figueres. S’ha dut a terme durant el matí, en una parcel·la al costat del cap de futbol de la Marca de l’Ham, just al costat del CEIP Anicet de Pagès. Els nens i nenes han plantat arbres i han fet manualitats amb arbres de cartró. També han dut a terme tallers amb llavors. Totes aquestes activitats han estat pensades des de l’àmbit més pedagògic i lúdic.

Aquí teniu algunes fotografies d’aquesta festa, per tal que us en pugueu fer una idea. Veureu que hi ha hagut una gran participació.

5

2

14

7

x

Feines d’abril, festa de l’arbre i bones Fires!

25-04-2014

Durant aquest mes d’abril i pensant ja en les fires i festes de la Santa Creu, hem intensificat les feines de sega i desherbat, a causa que la pluviometria i les temperatures més suaus han ocasionat que l’herba hagi crescut desmesuradament. En una setmana tota havia quedat espigada!
També és bo d’anunciar que el proper 29 de’abril se celebrarà la Festa de l’arbre 2014, a l’esplanada davant del centre cívic Joaquim Xirau, amb la participació d’escolars de 3r i 4t de primària de totes les escoles de Figueres. L’any passat ja la vam fer sonada aconseguint el macrocollage que teniu a la fotografia. 1 I la intenció d’enguany és aconseguir de crear un bosc, amb l’esforç dels educadors i d’uns nens i nenes que, de ben segur, sempre més ho recordaran.
Des del servei de manteniment de Parcs i jardins de Figueres, us desitgem unes bones fires i festes de la Santa Creu.

2