Arxiu del mes de octubre 2012

Cementiri per Tots Sants

20-10-2012
T
Durant la segona quinzena d’octubre, estem preparant el cementiri de Figueres, per tal que lluiexi per la diada de Tots Sants. Per exemple, calia retallar la tanca de boix. També, tenim especial cura amb les gespes. Pel que fa a les flors, seguint la política d’estalvi que ens hem proposat de seguir, hem cultivat els crisantems que vam guardar l’any passat.
Tot plegat, els nostres jardiners procuren deixar digne i fer lluir al màxim el cementiri de la nostra ciutat.
T

T

A la fotografia superior, tanques de boix a l’entrada del cementiri. A la inferior, crisantems grocs que estan despuntant.

Ressembra de gespes i nova flor a la plaça El·líptica

10-10-2012

Durant els darrers dies de setembre i en aquests primers d’octubre, hem començat la campanya de ressembra d’aquest any, per tal de poder gaudir de gespes renovades i joves que permetin d’afrontar el proper estiu sense necessitat de tants productes fitosanitaris ni tanta aigua.

Així mateix, hem plantat unes plantes noves, anomenades Crossandra infundibuliformis. Es tracta d’una planta amb flors taronges procedents de l’Índia, amb floració de tardor fins a principis d’hivern. N’hi ha a la plaça El·líptica, juntament amb els Pennisetum setaceum.
A

A