Arxiu del mes de febrer 2010

Benvinguda

16-02-2010

L’Ajuntament de la ciutat de Figueres i l’empresa mixta Fisersa – Ecoserveis, SA, iniciem un nou camí, un nou repte del qual els espais verds en són els protagonistes.

Ens hem proposat  impulsar una iniciativa  que ens ha d’ajudar a dinamitzar el servei de parcs i jardins de la nostra ciutat amb la participació de tots els ciutadans i totes les ciutadanes.

Com a part fonamental d’aquesta iniciativa, s’ha creat i dissenyat aquesta web dels espais verds com a eina que faciliti l’apropament a aquest espais i porti la ciutadania a ocupar cadascun dels seus racons.

Aquest nou espai virtual els proporcionarà informació detallada de tots els espais verds de la ciutat, explicant el seu traçat, dimensions, espècies vegetals que hi habiten, el seu patrimoni i especialment les activitats que al llarg de l’any s’hi desenvoluparan. Pretenem donar el primer pas per augmentar l’ús i el plaer de gaudir dels parcs i jardins per part de tots i totes, sempre tenint especial cura de les característiques botàniques, històriques i patrimonials de la nostra ciutat.

Aquest és l’inici d’un vincle que ens enriquirà amb les vostres opinions i suggeriments, que ens ajudaran a millorar dia a dia.

Esperem i desitgem trobar-nos en les diferents activitats que de manera continuada s’hi aniran desenvolupant i de les quals puntualment us anirem informant.