Participació dels nostres seguidors

A tot l’equip de persones que treballem a Fisersa Ecoserveis, evidentment ens agrada de tenir seguir seguidors al nostre blog. Sabem positivament que n’hi ha molts, i agraïm la col·laboració i comentaris d’alguns d’ells. La senyora Carme Mínguez, per exemple, fa sovint comentaris que ens són de molt interès, atès que ella és una observadora crítica i constructiva.

Avui voldríem compartir amb vosaltres dues de les últimes aportacions que s’han fet al nostre blog: en primer lloc, la d’un seguidor anomenat Mirabilis; i, després, la intervenció de la farmacèutica i experta en botànica Montserrat Parada:

1)  Mirabilis (relacionat amb l’entrada:  “Nous parterres a la plaça Ernest Vila”, 29-XI-2011)”.

Em sembla molt bé que les gazànies es reciclin. Si us servei d’inspiració, feu una ullada a http://youtu.be/DUhcXZmd4aM

2 ) Montserrat Parada (relacionat amb l’entrada: “L’efecte de les pluges: les flors de la plaça Ernest Vila”, 23-XI-2011).

Us passo un link (que podreu utilitzar si seguiu plantant espècies mediterrànies) amb dades que poden ser d’interès per a tothom.
Una abraçada
Montse
http://herbarivirtual.uib.es/cat-ub/especie/4321.html
Gràcies, doncs, a tots els seguidors i seguidores del nostre blog.

Un comentari a “Participació dels nostres seguidors”

  1. Josep Padrés Tibau ha dit:

    A mi, em sembla molt interessant l’esforç que heu fet per donar a coneixer els espais verds de Figueres. La vostra aportació és molt positiva.
    Sí que voldria fer un suggeriment: a l’Olivar Gran hi tenim els arbres anomenats Sophora japonica (crec que s’anomenen aixi), i ara són molt embrutidors, sobretot quan floreixen i cau la flor, perquè la gent ho trepitja i tot s’embruta; després, quan es converteixen en tavelles. Els escombriaires i els habitants no donem a l’abast a escombrar i recollir.
    Per tot això, no seria bo de fer-ne una poda?

Leave a Reply