Detalls de fires i festes

Quan ja han passat uns dies d’ençà de les fires i festes de la Santa Creu d’enguany, podem constatar que hem tornat a veure una Figueres bonica, en part pel bon temps que ha fet i, en part, pel treball que s’hi ha fet de jardineria. Des de Fisersa Ecoserveis s’ha intentat que fos així, amb una feina rigorosa i que fes lluir cada detall per a les festes.
Breument, volem comunicar-vos algunes notícies i opinions:
- Van quedar especialment boniques les escales de l’església de Sant Pere. Cada any, per Santa Creu, preparem les escales. Enguany, amb el treball de la parròquia, la intenció és que llueixin tot l’any.
- Seria bo de visitar els castanyers d’índies (Aesculus hippocastanum) de la Plaça triangular. Ara tenen una coloració espectacular!
- El dia 2 de maig es va celebrar la tradicional “Festa de l’arbre” per a les escoles de primària, al Parc Bosc. Els nens i nenes van participar en tres tallers molt interessants i van plantar uns arbres que, a hores d’ara, ja van creixent.
- Remarquem una exposició al Castell de Sant Ferran que dóna renom a la candidatura de Figueres a ser “Vila Florida”.
Visca Figueres!

Detalls florals als parterres i a les jardineres de la Rambla

4 comentrais a “Detalls de fires i festes”

  1. Emili Gispert ha dit:

    ” Crec que ” la feina rigorosa i els treballs que s’han fet amb jardineria per les Fires”, s’ha fet amb l’Ajuntament de Figueres, ( Parcs i Jardins) i Fisersa Ecoserveis.
    La feina, es fa entre tots.
    Salutacions.

  2. Josep M Dacosta ha dit:

    Molt maques aquestes actuacions. A continuar així.

  3. Tetsuaki ha dit:

    me gusto mucho y me dio una idea me gustaria semrbar mas plantas para consumo personal pero con espacios pequef1os vivo en un departamento y me gustaria empezar a plantar algo de verduras gracias

  4. Daniel ha dit:

    Nos alegra mucho su comentario. Muchas gracias.

Leave a Reply