Exposició al Castell de Sant Ferran: Figueres, Vila florida

Al Castell de Sant Ferran hi ha en aquests moments una exposició que pretén ser una mostra en nom de la candidatura de Figueres a Vila Florida. La idea,  nascuda de la comissió Figueres, Ciutat dels detalls, es va fer aprofitant la mostra de decoració floral que es va dur a terme al castell de St Ferran durant els dies de fires.
Amb aquest detall decoratiu creat per als dies de fires, Fisersa Ecoserveis vol incloure unes referències a la cultura altempordanesa: suros, vinya, olivera, arbres friuters, les figueres, les tanques de xiprer i de magraners com a mesura de protecció pel vent en els horts de la plana, les semals amb detalls de flors color bordeus imitant els raïms, el detall de la carreta tradicional, les roses al peu de les vinyes per atraure els polinitzadors i per marcar l’atac dels fongs, etc. I, en fi, la lògica reivindicació de Figueres com a capital de l’Alt Empordà.

x

Un comentari a “Exposició al Castell de Sant Ferran: Figueres, Vila florida”

  1. Josep M Dacosta ha dit:

    A dins el castell, flors i a fora, en el glacis, també: ginesta, argelaga, rosers silvestres i moltes més que fan del passeig un festival bucòlic-primaveral.

Leave a Reply