Plaça el·líptica amb estil francès

Durant aquest mes d’abril hem redecorat la plaça el·líptica (la rotonda que surt del barri de l’Eixample cap a la carretera de Llançà) amb una combinació a l’estil francès, jugant amb les combinacions d’arbustives de flor amb flors de temporada.

Sens dubte, la presència de la Salvia nemorosa, li dóna un caràcter marcadament romàntic. El color lila d’aquesta llenyosa combina magníficament bé amb el verd de l’entorn. A més, hi ha petúnies de colors i Viola cornuta. El Pennisetum rubrum ja està brotant, i també hi ha presència d’heura rastrera variegada.

Detall de Salvia nemorosa

Un comentari a “Plaça el·líptica amb estil francès”

  1. Josep M Dacosta ha dit:

    M’agrada la plaça El·líptica ue té ben a prop la lletra de la cançó “Imagine”. Ens convida a imaginar una Figueres ben florida, on sempre sigui primavera.

Leave a Reply