A l’espera de la nova flor de temporada

Durant aquest mes d’abril decidirem quines seran les flors de temporada que embelleixin la ciutat a partir d’ara. Les flors d’alguns parterres ja s’han fet una mica malbé, de manera que cal reemplaçar-les per flors adients.

Mentrestant, convidem els figuerencs i figuerenques a contemplar alguns arbres de les cruïlles que ja han florit, per exemple els cercis (arbres de l’amor) i els tarongers. En aquest sentit, voldríem destacar els cercis de davant de la presó, així com els castanyers d’índies de la plaça Triangular, que ara mateix estan ben florits. Plau seure als bancs una bona estona simplement per contemplar-los.

Castanyers_d_Indies_plaça_Triangular_Abril_2011 Castanyers_d_Indies_2_plaça_Triangular_Abril_2011

Arbre_de_l_amor_Abril_2011

A les dues fotografies de dalt, es poden veure, florits, els castanyers d’Índies de la plaça Triangular. A la de baix, l’arbre de l’amor, al davant de la presó.

Leave a Reply