Detall de les noves flors als parterres principals

Tal com avançàvem fa pocs dies en aquest blog de Fisersa Ecoserveis, d’aquí a pocs dies les brigades municipals de jardineria col·locaran noves flors als parterres de la ciutat. Concretament, a vuit espais que marquen la geografia floral urbana:

1) A la plaça el·líptica, a la sortida en direcció a Llançà, s’hi plantarà una barreja de pennisetum rubrum amb tagete taronja o bé petúnia lila.

2) A la mitgera de la N-II hi haurà Salvia ovrahami i santolina.

3) Als parterres de la plaça Jaume I (prop de la Rambla Nova, entrant pel Rally Sud), s’hi podrà contemplar begònia de fulla fosca amb flor vermella.

4) A la plaça Ernest Lluch, darrere del CEIP Josep Pallach, s’hi plantarà Salvia splendens.

5) Davant les oficines de l’Ajuntament, a la Ronda Firal, segurament hi haurà begònia de fulla fosca i flor vermella i tagete taronja.

6) A la Rambla nova, hi plantarem begònia vermella.

7) A les jardineres de la Rambla, hi haurà begònia dragon de flor vermella entre els conjunts d’heures.

8) Als parterres de la carretera d’Olot, hi plantarem segurament begònies de fulla fosca i flor vermella i tagete taronja.

9) Finalment, als parterres del Rally Sud i a la carretera de Roses hi haurà tagete groc i taronja i Salvia splendens.

Des de l’Ajuntament i Fisersa Ecoserveis, esperem que els nous parterres agradin als figuerencs i figuerenques, així com als visitants que tindrà la ciutat durant les fires i festes de la Santa Creu. Bones fires a tothom!

Contents


Leave a Reply