Inauguració del parc de les aigües

Parc de les Aigües, inauguració 13-III-2011

Avui diumenge, 13 de març, s’ha inaugurat oficialment el parc de les Aigües, en un acte de matí gairebé primaveral que ha comptat amb molta gent i que ha posat de manifest el treball fet per les brigades de neteja i de jardineria.

Les brigades de neteja, jardins i obres de la ciutat s’han posat de treballar de valent durant aquests últims dies. Han abocat tots els mitjans disponibles per tal que la festa de la inauguració sigui tot un èxit. Ha calgut l’esforç i destinació de molts recursos.

En el parc de les aigües es constata que algunes persones no tenen gaire cura de l’espai urbà i no són gens sensibles a la neteja. Per tal que aquest parc pogués estar en condicions cada dia, s’hi haurien de posar constantment els esforços que s’hi han dedicat durant aquesta última setmana. Certament, hi ha un nivell alt de vandalisme, pintades amb esprai, abocaments incontrolats en els solars, excrements de gossos que no són recollits pels seus amos, etc.

Des d’aquest blog volem fer una crida al civisme: si els ciutadans i ciutadanes comencem nosaltres comportant-nos convenientment i amb sentit de ciutat, aconseguirem que també l’altra gent es comporti més netament.

Pel que fa a la inauguració, a més de la presència de l’alcalde de Figueres i d’altres càrrecs polítics municipals, ha comptat amb la presència de Lluís Recoder, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Inauguració Parc Aigües 13-III-2011

Inauguració Parc Aigües 13-III-2011

Inauguració Parc Aigües 13-III-2011

- A les fotografies, es pot veure l’acte festiu de la inauguració, així com les autoritats polítiques mirant els plafons informatius i saludant els veïns que aprofitaren l’assolellat matí de diumenge.

- Per a més informació sobre els elements botànics del Parc de les Aigües, consulteu la notícia de 17 de setembre de 2010, al següent enllaç.

- També podeu veure un vídeo de la vetllada:

Leave a Reply