Preparant el dia de Tots Sants (el cementiri)

Per tal que els jardins dels cementiris municipals puguin lluir en tot el seu esplendor durant el dia assenyalat de Tots Sants (1 de novembre), estem treballant de valent des del passat mes de setembre, a més a més dels manteniments diaris habituals. S’han dut a terme tasques de manteniment dels crisantemsCementiri municipal crisantems octubre 2010 durant tot l’any i enguany estan tots poncellats, a punt per florir durant les festes de tardor.

També, s’està retallant tota l’arbustiva. I aquest any, aprofitant les pluges caigudes, s’està duent a terme la recuperació dels laberints de boix que guarneixen els jardins de l’entrada del cementiri de Figueres. Amb aquesta bona feina s’intenta recuperar l’esperit romàntic aplicat a la jardineria que va estar tant en alça a la nostra ciutat a la meitat del segle XIX.

Arbustiva laberíntica entrada cementiri octubre 2010

Arbustos a l'entrada del cementiri munipal de Figueres

2 comentrais a “Preparant el dia de Tots Sants (el cementiri)”

 1. Ana Elena Pena ha dit:

  Després d’escoltar la vostre xerrada he quedat una mica indignada. Tot era publicitat de l’Ajuntament de Figueres i a penes s’ha parlat del llibre…
  Era força aburrit, menys els últims minuts que han parlat de dades una mica interessants.

 2. Daniel ha dit:

  Gràcies, Ana Elena, per respondre’ns a la web de Fisersa Ecoserveis. Ens sap greu que t’avorrís la presentació. Nosaltres preteníem informar. Esperem que la plana web et pugui ser útil d’alguna manera en el futur.
  Gràcies.
  Fisersa Ecoserveis.

Leave a Reply