Parterre del mes d’octubre

Aquest mes d’octubre hem escollit el parterre de nova creació de la plaça Ernest Vila (Font lluminosa). Parterre Font Lluminosa - octubre 2010El parterre és una composició de cintes (Clorophytum comosum) a la part superior, bruguerola (Calluna vulgaris) i campànules (Campanula addenda blue star). A l’estrat més baix, s’hi han plantat pensaments de flor groga per al contrastat de colors.

Per crear aquest parterre a casa es recomana col·locar turba àcida com a substracte, i preparar-lo a recer de ventades fortes. Parterre Font Lluminosa 2010Aquestes plantes, totes vivaces i perennes, ens podran donar resultats durant molts anys, si el lloc escollit els és favorable.

2 comentrais a “Parterre del mes d’octubre”

  1. Falete Sánchez Sanz ha dit:

    Després de haver asistit a la vostre xerrada haig de dir que per el meu gust no m’ha agradat gaire, i també podrieu fer que els habitants de figueres puguin apadrinar un arbre i cuidar-lo.

  2. Daniel ha dit:

    Gràcies, Sara, per haver-nos enviat un missatge el dia que vam presentar la plana web dels Espais Verds. Ens fa molt contents, la veritat.
    Pensem que has tingut una bona idea sobre això d’apadrinar arbres. Ho valorarem, i te’n direm alguna cosa. Gràcies.
    Fisersa Ecoserveis.

Leave a Reply