Canvis en el model de parterres de flor de temporada

Enguany, apostem per a la “modernització”, dins de les tendències en flors o parterres de massissos florals. Hem canviat el concepte de flor de temporada, de tal manera que apostem per combinacions d’arbustiva de flor, molt més resistents al pas del temps. Es poden crear massissos que floreixin tot l’any amb planta perenne, que, combinada amb flor de temporada, de ben segur que serà una bona inversió i lluirà unes quantes temporades.

Alguns d’aquests exemples els trobem a l’entrada de la carretera de Girona. Així mateix, també hem apostat per un canvi en els parterres de la plaça de Jaume I, a l’estació de tren i a la Plaça El.líptica, entre d’altres.

De moment, les arbustives de flor que millor resultat ens han donat són, per citar-ne algunes, Helichrysum bracteatum (la sempreviva o flor de palla  floreix des del mes d’abril fins a  novembre); Rudbekia fulgida (floreix molt vistosament fins a desembre); i Pennisetum advena “Rubrum” (fa cintes de color vermell). Sens dubte que són un exemple per poder “allargar” més els recursos.

De moment, encara no hem acabat la feina. Mica en mica l’anem fent. De moment, podem ensenyar-vos un dels nostres treballs, i ho anirem actualitzant amb els dies. Aquí teniu un exemple de la plantació que vàrem fer a la plaça de Jaume I.

01

Esperem que us agradi.

emoticon-jardinero

Leave a Reply