Noves fotografies dels parterres

A finals de la setmana passada, vam penjar per a vosaltres una informació sobre els canvis en els parterres de la ciutat. Us hi explicàvem que enguany apostem per a la “modernització”, dins de les tendències en flors o parterres de massissos florals. Alguns d’aquests exemples els trobem a l’entrada de la carretera de Girona, a plaça de Jaume I, a l’estació de tren i a la Plaça El.líptica, entre d’altres.

Avui, quan ja hem treballat més en els parterres, us en passem noves fotografies. La primera, correspon al parterre de la carretera de Girona, a la zona del Rally Sud. La segona i la tercera són de la plaça de l’estació, al davant de l’estació de tren. En la tercera, a més, hi podeu veure el nostre jardiner Ahmed Lagrami.

Com veieu, la feina de jardineria a la ciutat és un mai acabar, un work in progress que té com a objectiu el nostre benestar!

01

03

04

emoticon-jardinero

Leave a Reply