Plantacions de tardor – hivern

Per esperar les festes de Nadal, hem preparat els parterres de flor de temporada amb molta estimació i intentant estalviar, treballant amb planta econòmica, gens ostentosa. Amb aquestes plantes, cap al mes de gener i febrer podem tenir la ciutat plena de flors.

Us proposem una caminada: des de la Plaça Jaume I, passant per la Rambla nova, travessant pel carrer Nou, arribant a la Plaça Ernest Vila i acabant fins la Torre Galatea, Torre Gorgot.

Oservarem els parterres que tenen la flor petiteta. Aquesta varietat de violes, que s’anomenen Viola cornuta, té la tendència a esdevenir una mata d’uns 30-40 cms d’amplada; queda completament plena de flors molt vistoses amb una bona gamma de colors.

Com podreu observar, a la Plaça Ernest Vila s’hi ha construït un collage amb flor, i fins hi tot hi ha un indret petit destinat a bulboses. Enguany hem apostat pels narcisos, ara amagats, que floriran durant el mes de febrer, amb profuses flors grogues i un bon perfum.

Al davant de la Torre Galatea hi hem plantat cols ornamentals seguint una sanefa que, de ben segur, agradarà als més curiosos que es vulguin acostar fins a aquest punt.

Aquí teniu una mostra dels treballs, que esperem que us agradin.

Un comentari a “Plantacions de tardor – hivern”

  1. Josep M Dacosta ha dit:

    La col dóna una nota de color molt interessant al costat del granat de la façana de la torre Galatea.

Leave a Reply