Tasques de manteniment

Durant l’estiu, bona part dels nostres esforços van dedicats a la conservació dels espais verds, sobretot tenint en compte la calor i la manca d’aigua. Per mantenir en bon estat les rotondes, és necessaria una bona irrigació (sempre amb el màxim d’estalvi possible) i una bona conservació. Vet ací on rau la importància de les nostres brigades: en aquesta rotonda, situada just al davant de la plaça Josep Pallach, entre la zona del Poble Nou i del Vila-Jardí, dos treballadors tallant la gespa amb tallagespes. A més de la gespa, formada per diverses espècies, hi ha en aquest punt palmeres com les Phoenix canariensis i les Chamaerops humilis, i d’altres espècies, com Phornium tenax, Euryops virgineus i Nasella tenuifolia. Tasques de manteniment, doncs, que són habituals, però absolutament necessàries per a la bona imatge de la ciutat.

2 comentrais a “Tasques de manteniment”

  1. Emili Gispert ha dit:

    Bon dia; el Phoenix, és Dactylifera. i el Phormium tenax , variegata i atropurpurea

    Salut!

  2. daco ha dit:

    Figueres estima les seves palmeres. Fins i tot els té una plaça dedicada.

Leave a Reply