Les rotondes de les fires

Durant aquestes fires i festes de la Santa Creu dues rotondes han donat la benvinguda als firaires i l’estan donant a tots els nens i nenes que van a divertir-se a les atraccions de fires, al recinte firal. D’una banda, a la ronda sud, abans del multicinemes, hi ha una rotonda amb una formació
escultòrica imponent. Rotonda Multicinemes 2-V-2011Aquesta rotonda està especialment bonica durant aquests dies, després que hàgim decidit que hi llueixi la sàlvia rosada vermellosa (Salvia microphilia). Rere les sàlvies, hi ha un
bon conjunt de bedolls, mentre que, al davant, uns arbres de Júpiter que també donen un toc de color.
A la banda de la carretera de Roses, a l’altra entrada de les fires, després que aquesta setmana s’hagin obert a l’avinguda Vilallonga els dos sentits de la circulació, una altra rotonda de gran bellesa rep els visitants que arriben des de Roses i del cinturó de ronda. Aquesta està formada per uns Callistemon citrinus (semblants a plomalls per la punta), que donen un bon toc de vermellor al conjunt. Rere aquests Callistemon, alguns faigs i saücs donen més verdor a tot el conjunt.Rotonda Crta Roses_02_V_2011
Esperem que aquestes dues rotondes agradin a totes les persones que aquests dies vulguin disfrutar de les atraccions de fires.
BONES FIRES A TOTHOM!

Leave a Reply