Enfiladisses als jardins Puig Pujades

Aquesta passada setmana s’han plantat enfiladisses al mur dels jardins Puig Pujades (al costat del teatre Jardí). Fins ara s’havia intentat treure les pintades del mur (grafits i guixades), Enfiladisses jardins Puig Pujades - setembre 2010però aquesta mesura no ha resultat satisfactòria. Per això, s’ha decidit plantar enfiladisses de flor sobre mateix de les pintades, que quedaran amagades. D’aquesta manera, l’entorn quedarà agradable, i acolorit, de verd i amb les tonalitats de les flors.

De cares al futur, hi ha un projecte de posar una tanca als jardins, de manera que quedin tancats durant la nit. De moment, amb la mesura actual pretenem netejar la cara del mur i embellir l’entorn de la plaça.

Enfiladisses jardins Puig Pujades - setembre 2010

A les dues fotografies, les plantes enfiladisses. Quan creixin, taparan les guixades i els grafits.

2 comentrais a “Enfiladisses als jardins Puig Pujades”

  1. Daniel ha dit:

    Podria tractar-se d’un problema del navegador. Provi-ho amb un altre: Mozilla, o Google Chrome, o Opera, etc. El blog no està ben acondicionat per a tots els ginys informàtics, però això és un problema del WordPress, el nostre programa. Lamentem que no vegi bé les nostres informacions. Si no li sap greu, provi-ho en una pantalla de les convencionals.

  2. DSLR-A850 ha dit:

    Tenia moltes ganes de desenvolupar un petit comentari per donar-vos les gràcies per algunes de les recomanacions que vostès estan escrivint en aquest lloc web.
    Jo afirmaria que els visitants d’aquest blog tenen en realitat bastanta sort de què existeixi una comunitat beneficiosa com aquesta. Em sento molt afortunat d’haver consultat i utilitzat aquesta pàgina web completa.
    Gràcies per tots els detalls!

Leave a Reply