Festa anual de Viles Florides 2014

El passat divendres, 5 de setembre, la ciutat de Figueres va acollir durant tot el dia la festa anual de les anomenades “Viles Florides”, promogudes per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. Com sabeu, Figueres és en aquest moment una de les ciutats que té aquest guardó.
Durant tot el matí, va haver-hi unes xerrades tècniques sobre el mateniment de les arèes verdes de la ciutat. N’hi va haver tres, dutes a terme per l’enginyer agrònom Pere Cabot, per Emili Gispert (tècnic de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Figueres) i per l’enginyer tècnic Eliseu Guillamon. També, es va fer una visita als espais verds emblemàtics de la ciutat i es visità el Museu Dalí.
A la tarda, és feu l’entrega d’un reconeixement a la ciutat als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. D’aquesta manera, es reconeix la bona feina feta per l’Ajuntament i les brigades municipals de jardineria. També, es van fer públics els reconeixements i distincions de l´associació a les ciutats membres.
Durant els actes de la tarda, també varen ser premiades algunes de les bones feines fetes per iniciatives particulars o educatives, com ara el projecte Pro hort que s’ha dut a terme a les Escolàpies Figueres durant el passat curs 2013-2014.
La celebració d’aquesta festa anual va comptar amb la presència del conseller d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí.
De tot plegat, n’estem ben contents!


1

 

2

X

Leave a Reply