Til·lers

Des del nostre blog, ens agradaria convidar tothom a visitar els til·lers a la vora de la Ronda Sud. Concretament, són a l’avinguda Montserrat, a la plaça de la Creu de la mà i al carrer Nou. Nosaltres us en mostrem algunes fotografies. Si podeu, aneu-hi, perquè els til·lers són relaxants i donen pau d’esperit. Certament, no només són agradables a la vista, sinó que desprenen una olor espectacular, molt aromàtica.

Til·lers a l’avinguda Montserrat

Til·lers a la plaça de la Creu de la mà

Til·lers al carrer Nou

Per saber més sobre els til·lers, cliqueu aquí.

Un comentari a “Til·lers”

  1. Emili Gispert ha dit:

    Hola Daniel; El que val molt la pena ,és el passeig dels til.lers de Parc Bosc; estan fantàstics, igual que els dos de l’oficina de Turisme (P. del Sol)

    Salutacions.

Leave a Reply