Figueres, Vila florida

Des de Fisersa Ecoserveis, ens plau d’anunciar-vos que Figueres és ja Vila florida. La ciutat ha estat distingida amb aquest guardó (dues flors d’honor). La distinció de “Vila Florida”, atorgada per la CHOC (Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya), és un premi per a les accions de zones verdes i jardins dutes a terme en una ciutat.

Aquesta era la primera vegada que Figueres optava a ser-ho, i el jurat ha valorat molt positivament la imatge dels espais verds i dels espais públics, així com la bona acollida que reben els turistes que hi vénen.

Notícia al setmanari Empordà (Dimarts, 19 de juny de 2012)

Notícia a la bisetmanari Hora Nova (Dimarts, 19 de juny de 2012)

- Per llegir l’article que el professor Joan Ferrerós n’ha escrit a El punt, cliqueu aquí.

- Per llegir l’article que ha sortit a el Diari de Girona, cliqueu aquí.

- Per llegir el text de 9Diari.cat, cliqueu aquí.

Leave a Reply