Nous parterres a la plaça Ernest Vila

Després de les fortes pluges de mitjan novembre, hem hagut de plantar noves flors als parterres de la plaça Ernest Vila (Font Lluminosa). Les gazànies que hi havia han estat replantades al talús del parc Bosc (vegeu la notícia de dimecres 23 de novembre), tot esperant que es recuperin. Pel que fa al voltant de la font lluminosa, finalment ens hem decidit per una composició d’un fons de Chamaerops humilis (planta autòctona), que és molt vivaç. Amb aquesta planta, podem reduir la mida dels parterres de flor de temporadaTot voltant, hi ha flor de temporada, de colors blaus i grocs.

Esperem que aquest contrast agradi als figuerencs i figuerenques. somriure

Plaça_Ernest_Vila_sense_flors_Novembre_2011

fletxa vertical

Nou parterre plaça Ernest Vila finals novembre 2011

Leave a Reply