Plaça d’Abdó Terradas, escapant dels ocres tardorals

Entre el carrer Santa Llogaia i l’avinguda de Salvador Dalí hi ha una plaça prou bonica i relativament desconeguda. Es tracta de la plaça d’Abdó Terradas, que té tres espais per a jocs infantils i alguns parterres destacables per la seva senzillesa i elegància, amb abèlies, teucris i camamilles, per exemple.
En aquesta plaça hi ha força varietats d’arbres, com la catalpa, el pisardi i la tuia, així com alzines, moreres, troanes i ametllers.
Passejant-hi amb tranquil·litat durant el matí, o amb el tragí de la tarda quan els nens surten d’escola, hom s’adona que hi ha combinacions que aconsegueixen escapar-se dels ocres tardorals. Si teniu temps, veniu a gaudir-ne. Vegeu-ne, si no, aquestes fotografies.

plaça Abdó Terradas 1 - novembre 2011

plaça Abdó Terradas 2 - novembre 2011

plaça Abdó Terradas 3 - novembre 2011

Leave a Reply