Placeta al carrer Juli Garreta (tarda d’agost)

Com que sovint ens dediquem als espais més emblemàtics de la ciutat, avui hem optat per donar una mica de protagonisme a una plaça de té molta vida al carrer Juli Garreta, en el barri de l’Eixample.

Durant les tardes d’agost, quan el sol cau amb justícia, alguns veïns de lesPlaça al carrer Juli Garreta - Agost 2011 comunitats de propietaris que donen a la plaça i també d’altres veïns opten per passar una estona sota l’ombra dels arbres d’aquest espai. Aquí, precisament, hi ha sis sòfores i tres oms, que ofereixen una bona ombra als qui volen reposar una estona i als nens i nenes que juguen al parc infantil o corren lliurement.

Si teniu l’oportunitat, visiteu aquesta bonica plaça. De moment, la teniu en aquestes dues fotografies.

Plaça al carrer Juli Garreta - Agost 2011

Leave a Reply