COMENCEM L’AGOST: l’Avinguda Maria Àngels Anglada, sòfores i liquidàmbers

Avinguda Maria Àngels Anglada - agost 2011En el moment de començar el mes d’agost, volem posar una mica d’atenció en l’avinguda Maria Àngels Anglada, precisament en el passeig que dóna a una de les cares de l’edifici conegut com a Vila Jardí i a l’IES Olivar Gran. L’espai, ara, acaba amb una rotonda formada per herba, unes varietats de gramínies que ara estan segades (Nassella tenuissima i Festuca glauca), sàlvies liles i una varietat d’arbre, el braquiquiton (Brachychiton populneum).

Avinguda Maria Àngels Anglada rotonda - agost 2011Hi hem passejat durant el cap de setmana, de tarda i al capvespre, i hem pogut observar un bon nombre de ciutadans i ciutadanes hi prenien la fresca tranquil·lament, simplement caminant, asseguts en alguns dels bancs de fusta o passejant algun gos de companyia.
A l’avinguda Maria Àngels Anglada, així com al carrer Carles Fages de Climent, hi ha plantades unes sòfores (Sophora japonica) i uns liquidàmbers (Liquidambar styraciflua). A hores d’ara, aquests arbres ja aombren prou com per oferir un bon redós al sol d’estiu, al matí o a la tarda.

Si teniu un moment, arribeu-vos-hi i disfruteu-ne!

Avinguda Maria Àngels Anglada 2 - agost 2011

Leave a Reply