DESTAQUEM… ELS PARTERRES DE L’ELEFANT BLAU (Tagets i sàlvia vermella)

En ple juliol, des de Fisersa Ecoserveis volem destacar els dos parterres de l’entrada a Figueres des de la carretera de Girona, a la zona del Rally-sud. Es tracta d’un punt per on entren molts turistes –procedents de Girona o de l’autopista–, i en aquests moments es troba en un estat esplèndid: a banda dreta, just abans de la bandera catalana, dos parterres formats per tagets grocs i ataronjats, tacats lleugerament pel vermell d’unes sàlvies. Els dos conjunts, un dels quals volta una olivera de copa petita, senyoregen l’esplanada d’herba de la dreta de la carretera i donen la benvinguda a tothom qui arriba a la rotonda.

Esperem que aquests parterres us agradin tant com a nosaltres.

Parterres tagets i sàlvies - juliol 2011

Parterres tagets i sàlvies - juliol 2011

Parterres tagets i sàlvies - juliol 2011

Parterres tagets i sàlvies - juliol 2011

Parterres tagets i sàlvies - juliol 2011

Parterres tagets i sàlvies - juliol 2011

Parterres tagets i sàlvia - juliol 2011

Leave a Reply