Presentació als alumnes de primària i secundària

Avui dijous, 4 de novembre de 2010, la nostra plana web ha estat presentada als alumnes de Figueres, tant els de primària com els de secundària. La presentació s’ha fet al Teatre el Jardí. A la presentació hi han participat Pere Pujulà (regidor de Qualitat Urbana), Yolanda Milán (regidora d’Educació i Habitatge)Presentació- Teatre Jardí - 4 novembre 2010, Josep Viñas (gerent de Fisersa Ecoserveis), Cristina Viñas (especialista de Fisersa Ecoserveis) i Daniel Ferrer (mantenidor del blog de la plana web).

Arran de la presentació, l’alumnat present al Teatre Jardí ha pogut conèixer les possibilitats i potencialitats de la plana web: la catalogació de totes les espècies d’arbres de Figueres, una estadística sobre les superfícies verdes de la ciutat, una galeria d’imatges i de vídeos, un blog d’informació i una cartografia interactiva dels espais verds de Figueres. De fet, aquestes dues eines són els dos punts forts de la plana web: a través del blog, tothom pot conèixer les últimes novetats sobre els espais verds a Figueres, així com escriure comentaris i fer suggeriments. D’altra banda, la cartografia interactiva permet conèixer i identificar cada arbre i planta de Figueres, amb tot tipus de detall.

Aquesta plana web, que va ser explicada durant el mes d’octubre a tots els centres de Figueres de primària i secundària, és actualitzada diàriament.

Presentació a les escoles (Octubre 2010)

La plana web dels Espais Verds ha estat presentada als equips directius de les escoles.

Leave a Reply