Gespa artificial als parterres

Durant aquest mes d’agost hem procedit a col·locar gespa artificial als parterres de dos punts concrets de la ciutat de Figueres: a la carretera d’Olot (concretament a la plaça Pau Casals) i a l’avinguda Perpinyà (a la cruïlla amb el carrer Port Lligat).

Tot i que a hores d’ara cal encara millorar una mica la implantació d’aquesta gespa artificial, aquesta mesura contribuirà a l’embelliment d’aquests espais amb un cost zero de manteniment. De fet, es tracta de dues zones sense reg automàtic i difícils de regar amb el sistema de reg manual.

Parterre carretera d'Olot - gespa artificial - agost 2010

Parterre carretera Olot gespa artifical 2 (agost 2010)

En ambdues fotografies, gespa artificial - parterre carretera d'Olot-plaça Pau Casals - agost 2010

Leave a Reply