Estand al Firagri 2015

Com tots sabeu, en aquests moments s’està duent a terme el Firagri a Figueres. Es tracta de la fira agrícola i ramadera per excel·lència de les comarques de Girona, i en aquesta tretzena edició està ubicada al recinte firal. Des de Fisersa Ecoserveis, evidentment hem volgut participar-hi. Hem fet un estand, que està entre l’entrada de la carpa i l’edifici Ferran Sunyer i Balaguer.

El nostre estand porta per títol Els paisatges de l’Alt Empordà. Com veureu en les fotografies –i us recomanem vivament que aneu a veure’l in situ–, hem volgut reflectir-hi tipologies de paisatge diverses de la nostra comarca, l’Alt Empordà, com ara la garriga, les brolles i l’alzinar; els Aiguamolls i les closes; i els aspres i terraprims, la vinya i l’olivera.

Com a capital comarcal, Figueres s’identifica plenament amb tot l’àmbit comarcal, i hem mirat de bastir el nostre estand amb el màxim de delicadesa possible.

Esperem que el muntatge que hem fet us agradi, i us convidem a anar-lo a veure amb calma.

1 3 4

 

Leave a Reply