Campanya de lluita biològica

Fa quatre anys vam iniciar una campanya per lluitar contra les plagues de l’arbrat i arbustiva mitjançant l’alliberació de fauna útil. Així, evitàvem l’aplicació d’insecticides, molestos per als ciutadans i ciutadanes.

Amb aquesta mesura, s’aconsegueix minimitzar l’impacte de plagues com el pugó als til·lers, la psil·la en albícies, l’aranya roja en els carpinus i en els laurocerassus, així com controlar el tigre en els plàtans.

Els insectes beneficiosos que s’han utilitzat són: les marietes i els aphidius per controlar el pugó; l’Anthocoris per al control de la psil·la i el tigre dels plàtans; i l’Amblyseius per al control de l’aranya dels carpinus dels carrers Rutlla i Castelló.

Podeu veure aquest vídeo per saber més sobre la lluita biològica de plagues en altres indrets, on fan servir insectes com a plaguicides naturals.

Leave a Reply