Enemics naturals en els espais verds urbans

1Des de Fisersa Ecoserveis us volem recomanar la lectura d’un document que té a veure amb els espais verds urbans i, més concretament, amb els “enemics” naturals d’aquests espais verds. Com veureu, és una guia que ens ajuda a conèixer i reconèixer els enemics naturals que hi ha en els espais verds urbans.

Per veure aquesta guia, cliqueu aquí.

 

2 comentrais a “Enemics naturals en els espais verds urbans”

  1. Nadina ha dit:

    És molt interessant saber quins són els enemics naturals dels espais verds urbans. Tot i que sembla que els enemics més importants són les persones incíviques que trenquen o, fins i tot, arrenquen les plantes i deixen tots els espais verds bruts amb brossa.

  2. Mirabilis ha dit:

    és una guia molt interessant i didàctica: de vegades els insectes són difícils de classificar si no s’és un expert.

    tanmateix, entenc que és una guia de depredadors de plagues, “enemics naturals” com els digueu, però enemics de les plagues, per tant, amics nostres, insectes útils per mantenir l’equilibri de les poblacions d’insectes en els espais verds urbans.

Leave a Reply