Figueres, candidata a “Vila florida”

Viles_florides
Figueres ha estat admesa com a candidata a Vila Florida. Aquesta no seria una distinció qualsevol, sinó que només l’obtenen les poblacions, municipis i ciutats amb un bon enjardinament dels parcs, jardins, edificis i espais públics. També, ha d’haver-hi un entorn propici per a la recepció i estada, tant per als residents com per als visitants i turistes. Aquesta iniciativa de “Viles florides” és feta segons el model francès de la “Ville Fleurie”, que atorga als pobles i ciutats adscrits la categoria d’una, dues o tres flors, segons la categoria considerada. A França hi ha tota una xarxa molt estesa i un turisme de rutes de viles florides.
Nosaltres estem orgullosos de Figueres. Per tant, volem també formar part del recorregut català per visitar les viles més florides de tot Catalunya.
La distinció de “Vila Florida”, atorgada per la CHOC (Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya), és un premi per a les accions de zones verdes i jardins dutes a terme en una ciutat. En aquest sentit, ens honoraria que la CHOC valorés positivament la feina que hem fet per als ciutadans i ciutadanes de Figueres i per als nostres visitants en general.
Figueres ja té el cartell de candidata a “Vila florida”,  i volem l’honor de ser-ho!

Amb aquesta entrada, corregim una entrada anterior, que contenia una informació errònia a causa d’una mala interpretació per part de la persona que administra el nostre blog. En tot cas, volem aclarir que no hi havia cap mala intenció, alhora que demanem disculpes per les repercussions que això hagi pogut tenir.


3 comentrais a “Figueres, candidata a “Vila florida””

 1. Josep Padrés Tibau ha dit:

  Felicitats per la distincio de Vila Florida atorgada per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC)
  Hem sembla fantastic!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Josep M Dacosta ha dit:

  Endavant, Figueres!. Tenim molts espais verds que fan molt de goig i a veure si tenim sort amb aquest reconeixment de “Vila florida”.

 3. Albert Sarola ha dit:

  Felicitats Figueres!

Leave a Reply