Enhorabona al Barça, però sense malmetre res

És inevitable que les celebracions portin una aglomeració de gent amb ganes de festa, perquè hi ha l’alegria pel gran èxit. I aquesta vegada, després del gran partit del Barça en la final de la Champions 2011, no ha estat una excepció.

Les celebracions d’enguany han acabat amb la vida de les flors dels parterres de la plaça Ernest Vila (Font Lluminosa). I aquesta és la creu de la victòria: una cosa són l’alegria i l’eufòria, i una cosa ben diferent són la manca de civisme i la destrucció dels elements que embelleixen la ciutat.

Plaça Ernest Vila (2-VI-2011)

Brigades treballant en la reposició dels parterres

Ara, durant la primera setmana de juny, les nostres brigades de jardiners refaran els parterres de la plaça. Esperem que les noves flors siguin ben agradoses de cares a l’estiu. I, de cares a la temporada vinent, esperem també que el Barça doni moltes més alegries als seus afeccionats. Però (si us plau!), que la gent no confongui l’alegria amb la destrucció i el malmetre el que és de tots i totes.

Leave a Reply