S’acaben els preparatius per celebrar les fires i festes de la Santa Creu

Durant tot el mes d’abril i durant el proper mes de maig, les festes, fires, actes culturals i lúdics es succeeixen sense parar pensant en la ciutat i en els figuerencs i figuerenques. La ciutat es converteix en un bullici, i és per això que des de Fisersa Ecoserveis estem treballant a marxes forçades per tal que la ciutat respongui a les necessitats d’aquesta esfervescència.Cartell festes 2011
Seria bo que tothom passegés pel rovell de l’ou durant qualsevol tarda, amb un mínim de bon temps; també es pot passejar pels mercats setmanals -de la roba o de la fruita i la verdura-, i respirar la vida de primavera a Figueres.
Enguany, hem empalmat fires i festes com la fira del brunyol, el festival còmic i la setmana Santa amb un sant Jordi més esplèndid del que es preveia. I anem directes a la Santa Creu. Finalment, acabarem el maig amb la fira de St Baldiri.
BONES FIRES I FESTES DE LA STA CREU, VISCA FIGUERES!

Si voleu consultar el programa de fires a Figueres, cliqueu aquí.

Leave a Reply