Figueres rep el guardó de les tres flors

La ciutat de Figueres ha estat distingida amb el premi de les tres flors en la convocatòria de Viles florides 2013 que s’ha fet a la població de Cardedeu. D’aquesta manera, la nostra ciutat ha obtingut el màxim guardó possible, la qual cosa és un clar reconeixement a la feina feta en els espais verds de Figueres.

Pel que fa a l’edició d’aquest any, el jurat ha valorat molt positivament l’actuació als Jardins Puig Pujadas, la creació d’horts urbans, els nous mètodes de les reg de les zones verdes i la plantació d’un bon nombre de plantes autòctones.

A la fotografia, el regidor Pere Giró, el tinent d’alcalde Joaquim Felip i el tècnic Emili Gispert.

Un comentari a “Figueres rep el guardó de les tres flors”

  1. Emili Gispert ha dit:

    No es poden permetre aquests ERRORS; És l’Ajuntament de Figueres el que es presenta al concurs de Viles Florides per segon any; l’Ajuntament, té uns Tècnics, que fan que mitjançant l’empresa de Serveis ” Fisersa Ecoserveis”, que te la concessió del manteniment de Parcs i Jardins, s’ha gi lograt aquest reconeixement. El Departament de Parcs i Jardins,que pertany a la Regidoria de Serveis Urbans, d’aquest AJUNTAMENT, amb el suport de Fisersa Ecoserveis, treballa durant l’any i elabora un dossier que es presenta al jurat de Viles Florides i posteriorment, el Tècnic de Parcs i Jardins fa una exposició a saló de plens al jurat, on també es dona i s’ofereix a Ecoserveis que faci les exposicions amb les seves atribucions i responsabilitats pel que fa a parcs i jardins.

Leave a Reply