Inauguració dels Jardins Puig Pujadas (ampliació)

Avui diumenge, 14 d’abril, ha tingut lloc la inauguració de l’ampliació dels Jardins Puig Pujadas, darrere del Teatre Jardí, de Figueres. L’acte ha comptat amb una gran afluència de gent, que s’hi han passejat i n’han gaudit. Els més petits han pogut gaudir d’uns jocs infantils ben originals i han menjat xocolata desfeta.

Amb aquesta ampliació, la ciutat de Figueres guanya prop de 1.300 metres quadrats d’espais verds. Es tracta d’un projecte municipal en el qual han intervingut un bon nombre de tècnics municipals.

Pel que fa a la vegetació, s’han conservat tots els plataners de l’espai, un llorer i dos tarongers agres, així com la vegetació espontània d’acants sota els plataners. Com a vegetació nova, s’hi han plantat marfulls, tarongers, un magraner  i hortènsies. També s’hi han col·locat plantes enfiladisses (buguenvíl·lea, parra verge, llesamí de fulla gran i heures), que donaran cobriment als murs i reixat metàl·lic. També hi ha dos espais de prat.

Nosaltres, des d’Ecoserveis, hi hem aportat la mà d’obra de plantació.
Aquí teniu dues imatges dels nous jardins, una imatge del porxat del consell comarcal i una fotografia del moment de la inauguració, amb l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el gerent d’Urbanisme, Xavier Ludevid; i el president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Xavier Sanllehí.

Un comentari a “Inauguració dels Jardins Puig Pujadas (ampliació)”

  1. Joan Prat i de los Mozos ha dit:

    Estic mol feliç per aquesta iniciativa.
    Obligacions familiars m’han impedit acompanyar-vos.
    Felicitacions per la Marta i la resta de l’equip.
    Joan Prat

Leave a Reply