Ampliació dels jardins Puig Pujadas

x
En aquests moments, l’Ajuntament de Figueres, Fisersa Ecoserveis i una empresa constructora estem apliant els jardins Puig Pujades, darrere del Teatre Jardí. D’aquesta manera, la ciutat de Figueres guanyarà prop de 1.300 metres quadrats d’espais verds.
Es tracta d’un projecte municipal en el qual estan intervenint un bon nombre de tècnics municipals. Aquestes obres, que varen començar durant el mes de novembre de 2012, estaran llestes a mitjan abril d’enguany. Això permetrà, a través d’una porta, accedir als jardins del Consell Comarcal.
Pel que fa a la vegetació, conservem tots els plataners de l’espai, un llorer i dos tarongers agres, així com la vegetació espontània d’acants sota els plataners. Com a vegetació nova, hi plantarem marfulls, tarongers, un magraner exemplar i hortènsies. També hi col·locarem plantes enfiladisses (buguenvíl·lea, parra verge, llesamí de fulla gran i heures), que donaran cobriment als murs i reixat metàl·lic. També hi haurà dos espais de prat.
Nosaltres, des d’Ecoserveis, aportem la mà d’obra de plantació.

5 comentrais a “Ampliació dels jardins Puig Pujadas”

 1. Emili Gispert ha dit:

  Bon dia ; Per mi, està correcte; posteriorment, ja s’ampliarà el tema després de la inauguració.

  Salut – Emili

 2. Mirabilis ha dit:

  A veure si hi queb un espai per gossos!!!! Que puguin anar lliures i jugar!

 3. daco ha dit:

  L’acant, bonica planta que inspirà els capitells corintis.

 4. joan ha dit:

  felicitata per la vostre noble afició, pero, al meu entendre no valdria més, mirar d’actuar en el cost de la mobilitat per pujar a l’alt empordà, bàsicament per autopista i intentar davant d’aquest robatori , intentar donar una sortida més favorable al cost de la mobilitat en aquest eix tant important d’Europa.

  Va vinga que el país està en bancarrota i es pot permetre llençar ni un euro més.

  Estem quebrats i encara fem festete!!!!!!

 5. daco ha dit:

  Un encert també que hi hagi un magraner exemplar. Aquest arbre és símbol de la fecunditat i el magraner bord serveix per fer tanques d’hora, per exemple a Vilabertran, la tanca de tramuntana és de xiprers i la de migdia, de magraner bord.

Leave a Reply