Flors de temporada i reutilització: bulboses

En aquests moments estem preparant les campanyes de plantació de flors de temporada. En aquest sentit, volem contribuir a la consciència de reutilització de material utilitzat. Per això, enguany l’aprofitem per a campanyes posteriors.

Aquest any hi haurà una presència major de plantes bulboses. Aquestes plantes tenen la característica de tenir les arrels com a òrgan de reserva de nutrients.

La major part d’espècies d’aquestes característiques es troben en el clima mediterrani. Així, ens trobem davant d’una adaptació vegetal per tal de poder resistir hiverns freds, primaveres curtes i estius extremadament secs.

Un exemple de reutilització en són les boniques tulipes que ara hi ha a l’Ajuntament de la ronda Firal. L’any passat estaven a la plaça Ernest Vila (Font Lluminosa). I ja estan florides. Si heu d’anar a fer-hi gestions, no us esteu d’anar-les a veure a l’Ajuntament de la ronda Firal!

A Figueres, doncs, apostem per la reutilització i, enguany, hem optat per les bulboses.

Leave a Reply