Poda d’arbres i campanya de Mulch

x
Durant aquests darrers dies hem dut a terme a molts indrets de Figueres un tipus de poda sobre les branques que toquen façanes, perquè, en el cas de tramuntanades fortes, evitem malmetre els edificis i possibles danys als veïns.
S’han podat arbres a la Rambla, a la Plaça del Parc Sol, a la placeta de Juli Garreta. També s’han podat les acàcies piramidals de Joan Sutrà.
Amb la intenció d’entrar a la “campanya de residu 0″, en totes les podes que es duen a terme des d’Ecoserveis, transformem el brancatge en triturat de fusta. Aleshores, tot aquest material és apte per a poder efectuar campanyes de Mulch; és a dir, es col.loca aquest subproducte en parterres de flor i arbustiva.
x
Tal com es pot veure a la fotografia inferior, el brancatge és transformat en triturat de fusta.

Leave a Reply