Llibre “Els arbres de Figueres”

El llibre Els arbres de Figueres, de Cristina Viñas i de Josep Viñas (Figueres, Brau edicions, 2010) ja és a les llibreries. Aquest treball, on han col·laborat experts com Josep M. Bernils i Mach (historiador), Daniel Ferrer (filòleg), Emili Gispert (botànic), Santi Musquera (botànic) i Enric Viñas (arquitecte) i Conxi Molons (fotògrafa), compta amb un pròleg de l’alcalde de Figueres, Santi Vila i pretén ser una guia dels 27 arbres més emblemàtics de la ciutat. A cadascun d’aquests arbres, a més de les fotografies, hi ha informació botànica, la seva ubicació, les seves dimensions i llocs d’hàbitat i s’explica quina significació té dins la història de la ciutat. Finalment, s’hi ha afegit algun text literari (poesia o prosa) que faci referència a l’arbre en qüestió.

Aquest llibre “Els arbres de Figueres” ha estat una iniciativa de l’Ajuntament de Figueres i ha estat patrocinat per Fisersa Ecoserveis.

Per a veure més en detall la presentació d’aquest llibre (7-V-2010), podeu visitar el següent enllaç, amb l’actuació de Juanjo Bosk durant la presentació.

Notícia El punt (8-V-2010)

Leave a Reply