El camió vermell, deixalleria mòbil

Volem aprofitar aquest octubre per fer una mica de ressò de la deixalleria mòbil que està a l’abast de tots els figuerencs i figuerenques. Es tracta d’un camíó de dimensions mitjanes (el teniu a la fotografia) i de color vermell, amb el logotip de “Fisersa Ecoserveis” i el text “Deixalleria mòbil”. Aquest camió vermell s’està en mateix punt durant tot el matí (de 9 a 2 del migdia), esperant residus municipals voluminosos –tals com mobles vells, electrodomèstics, etc–.
Els veïns que vulguin fer ús d’aquesta deixalleria només han de demanar-ho a la conductora, la Mercè, i deixar l’objecte en qüestió. Aquest servei municipal és del tot gratuït.
Els punts on para el camió vermell són els següents: plaça de l’església, plaça Josep Pla, plaça del Gra, l’Horta d’en Capellera, carrer Ramon y Cajal, Creu de la mà, carrer Ter, l’Olivar Gran, Marca de l’Ham, plaça Joan Bruguera, plaça Lluís Companys, plaça Joan Sutrà i carrer Margarida (Vilatenim). Per saber les dates d’aquestes parades de la deixalleria mòbil, cliqueu aquest enllaç.
Camió deixalleria mòbil - Octubre 2011
Camio reciclatge Així doncs, una ajuda prou bona i còmoda per al reciclatge…

Leave a Reply